Мелъни Силвър Директор, учител по ГЗМС и Отвари. Ръководител на Хафълпаф.
Брой мнения : 250 Join date : 14.05.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Проблеми Нед Юни 07, 2009 11:21 am | |
| Ако имате някакъв личен проблем, можете да го кажете тук, а другите могат да ви помогнат да го разрешите и да ви дават съвети. | |
|
ewiii Ученик 1-ви курс, Грифиндор
Брой мнения : 28 Join date : 25.05.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Проблеми Пон Юни 08, 2009 4:34 pm | |
| ами ако две момчета те харесват ама ти каресваш и двете момчета как да избера един | |
|
Мелъни Силвър Директор, учител по ГЗМС и Отвари. Ръководител на Хафълпаф.
Брой мнения : 250 Join date : 14.05.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Проблеми Пон Юни 08, 2009 5:48 pm | |
| Ами виж сега, аз нямам опит с тези работи, ама ще се опитам да ти помогна. Значи казваш, че и двамата те харесват, ама и ти ги харесваш...Не знам, може би трябва да разбереш кой те харесва повече и кой харесваш ти повече. Така евентуално ще ти в по-лесно да си избереш, а може да се спреш и на трети...шегувам се Аз просто нямам опит с това и ми е малко трудно да се поставя на твое място, ама се надявам да съм ти помогнала поне малко. Знам, че сигурно ще ти е трудно, но пък можеш да опиташ! | |
|
Мелиса Стоун Учител по ЗСЧИ и История на Магията. Ръководител на Рейвънклоу.
Брой мнения : 162 Join date : 15.05.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Проблеми Вто Юни 09, 2009 10:25 am | |
| Само едно не мога да разбера: защо трябва да избираш между тях!?Имам впредвид, че можеш да си приятелка и с двамата.Но ако става въпрос за нещо по-различно...Помисли си добре какво харесваш във всеки един от двамата.Например: единият е забавен и умен, а другият красив и атлетичен.След това остава просто да си помислиш какво цениш повече.Надявам се да съм ти помогнала. | |
|
ewiii Ученик 1-ви курс, Грифиндор
Брой мнения : 28 Join date : 25.05.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Проблеми Вто Юни 09, 2009 1:58 pm | |
| ами да | |
|