Мелиса Стоун Учител по ЗСЧИ и История на Магията. Ръководител на Рейвънклоу.
Брой мнения : 162 Join date : 15.05.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Подготвителен урок Вто Юни 09, 2009 11:54 am | |
| Мелиса влезе в класната стая. -Добър ден, ученици! - поздрави ги тя. - Днес няма да учим,а само ще си поговорим за Черните изкуства, затова приберете учебниците си.Като начало ми кажете: Какво знаете за Черните изкуства? | |
|
In_the_Dark Ученик 1-ви курс, Слидерин
Брой мнения : 36 Join date : 29.07.2009
| Заглавие: Re: Подготвителен урок Вто Сеп 08, 2009 3:02 pm | |
| Аз станах и започнах да говоря: -Черните изкуства са магии и заклинания,които нямат безобидна форма. Служат за зла цел и имат за задача да наранят някого. Използването им е много опасно и краят може да е фатален. След като казах това си седнах на мястото и зачаках,какво ще каже учителката. | |
|
| Заглавие: Re: Подготвителен урок Вто Сеп 08, 2009 3:22 pm | |
| Браво, давам пет точки на дом Слидерин. Има ли други желаещи да отговорят? | |
|
hpfen4e Ученик 1-ви курс, Грифиндор
Брой мнения : 26 Join date : 11.09.2009 Age : 29 Местожителство : Aксаково
| Заглавие: Re: Подготвителен урок Нед Сеп 13, 2009 9:02 pm | |
| Аз вдигнах нагличко ръка и госпожата ме посочи.Станах с известни затруднения и допълних: -Черните изкуства от векове наред са привличали магиосници на тъмната страна.Черните изкуства са с разнообразен брой и форма,все едно се бориш срещо многоглаво чудовище и като отсечеш една глава на нейно място пониква нова,по силна от преди.Това е един от най-неизследваните видове магий в магиосническия свят,ето защо те си набавят все повече и повече последователи. Приключих с монолога и зачаках отговора на учителката. | |
|
| Заглавие: Re: Подготвителен урок Пон Сеп 14, 2009 11:08 am | |
| -Точно така, давам 5 точки на грифиндор! Ако някой още иска да отговори, ще му дам думата! | |
|
Elizabeth Ученик 1-ви курс, Хафълпаф
Брой мнения : 13 Join date : 20.09.2009
| Заглавие: Re: Подготвителен урок Чет Сеп 24, 2009 1:01 pm | |
| Елизабет вдигна ръка и госпожата я посочи: Черните изкуства привличат тъмни магьосници.Те се използват с цел да навредят на някого.Непростимите проклятия са навределили на много хора.Точно за това те немогат да се учат в часовете.Черните изкуства ни учат на силни и могъщи магии,който могат да се използват,за да попречат или да наранят някого.В ежедневието си ние нетрябва да изпробваме тези магии.И си седна. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Подготвителен урок | |
| |
|