Hoguorts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Това е форум за виртуално училище Хогуортс. Регистрирайте се и се забавлявайте!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Творчество на Том

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
In_the_Dark
Ученик 1-ви курс, Слидерин
In_the_Dark

Брой мнения : 36

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyЧет Юли 30, 2009 6:27 pm

Тук ще си пускам мои измишльотини! Very Happy
Върнете се в началото Go down
In_the_Dark
In_the_Dark

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyЧет Юли 30, 2009 6:43 pm

Идеята ми сега е да пусна история за Том Фелтън.(т.е. аз Very Happy )

Промяната

Аз бях нормално момче. И си мислех,че така ще остане,но грешах. В сравнение с това,което ми предстоеше да се случи,засега не бях видял нищо. Но нека ви разкажа,за да разберете и вие.
Аз съм Том Фелтън и съм на 14.Нямам братя и сестри. Родителите ми са нормални хора с много пари и власт. Въобще мечтан живот. Но това,което ме накара да се замисля беше,че странни неща се случваха на последък. Баща ми-виден бизмен Адам Фелтън,не знаеше,че бях се скрил под дивана,за да разбера за какво ме отбягваше. След като беше говорил по телефона,той се изправи,без да ме види и мина през стената. Това ме наара да искам обяснение за случилото се. Нямаше да настоявам за обяснение,ако майка ми-Аманда Фелтън,без да забележи беше оставила храната сама да се готви. Така и тя не ме видя. Знаех,че нещо става,колкото и нашите да ме убеждаваха в обратното. И така беше до един мрачен ден....
Докато бях навън в мрачния ден ме нападна ястреб. Аз насочих ръката си към него и казах "Махай се!". Това,което беше най-странното беше,че той веднага изчезна. Нашите бяха видели това и същия ден,щом се прибраха,те пожелаха да поговорят с мен. Това,което ми казаха,ще остане завинаги в съзнанието ми. Това беше следното:
-Том,ти не си обикновено момче,като останалите деца тук. Ти си магьосник. Притежаваш сили,също като нас. Знаем,че си ни видял и не ти се сърдим,но сега ще трябвяа да заминеш да учиш в специално училище на име Харст. Там те ще те направят истински магьосник и ще се научиш как да контролираш силите си.
Бях щастлив,след като научих истината. Това беше супер. Но най-интересното тепърва предстоеше...
In_the_Dark
In_the_Dark

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyПет Юли 31, 2009 1:04 pm

Сейнт Анн

Бях много щастлив. Най-накрая бях разбрал истината за себе си и произхода си. Това беше най-хубавото нещо и това,че бях магьосник и щях да стана много добър. Тези мислине ми излизаха от главата,сякаш се бяха залепили там. Докато се бях размечтал баща ми дойдепри мен и каза:
-А сега трябва да отидам на пазар,за да ти купим всичко необходимо,данеби да мислиш,че всичко е без пари.
Това го приех малко странно,но се опитах да го прикрия с една широка усмивка.
Не отидохме на обичайния пазар,на които ходехме. Баща ми ме заведе на една много запустяла уличка,която свършваше с една огромна стена. Татко се обърна към мен и заговори:
-Почти пристигнахме.
Бях много учуден. Как ще сме пристигнали като пред нас е само дънот на улицата. Баща ми ме поведе към дъното и тогава каза на стената:
-Отвори се,Сейн Анн.
Това ми изкара акъла. Стената изчезна и видяхме една огромна улица. Тя беше пълна с магьосници и магазини. Аз последвах баща ми и започнахме да обикаляме по магазините. Първия от него беше Аливента. Това беше магазина за магически пръчки. Аз влязох и един продавач сеобърна към мен,но още преди да е казал нещо,татко влезе. Щом го видя,продавача веднага промени изражението си.
-Това е сина ми. Трябва му пръчка,така че не ни губи времето.-каза строго той.
Продавача започна да търси магическа пръчка и извади няколко. Една от тях беше точна такава,каквато на баща ми. И наистина,с нея бях в най-добър синхрон,затова взехме точно нея.
След това влязохме в следващия магазин за всичко,което ни е обходимо изобщо. Той беше огромен и просторен. Казваше се "При Дъмби". Там имаше облекла за учениците на Харст. Необходимите учебници за всички курсове, отварите за приготвяне на какво ли не. Имеше дори и любимци,които да си избереш,докато си в училището. Татко за секунда изчезна от погледа ми,а след това го видях с всичко,което трябваше да се купи. Той заплати и доволен излезе от магазина. След това той ме поведе към един магазин в дъното. Там имеше юзди и какво ли още не.
-Какво е това?-попитах учуден аз.
-Тук има всичко необходими за Драконояздене! Това са нещо като турнири в Харст. Там всички птбори от домове се съзтезават едни срещу други. Ще ти хареса. Надявам се и ти да попаднеш там.-каза с възторжен глас татко.-И аз съм бил част от това и чувството е неописуемо.-допълни с усмивка той.
Вече ми беше ясно,че той искаше да попадна в отборта ида играя. Това си ги бях поствил вече като цел,която трябваше да постигна.
-Ако влезеш в отбора,кажи да ти пратя вичко необходимо.-каза баща ми.
-Разбира се.-отвърнах бързо,за да не разбере,че се бях замислил и не му обръщах внимание.
След като бяхме купили и разгледали всичко, ние минахме през същата тази стена и се прибрахме...
In_the_Dark
In_the_Dark

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyСъб Авг 01, 2009 3:27 pm

Пътуването

Беше дошъл деня,който очаквах. Най-накрая щях да попадна в Харст и да стана истински магьосник. Същата нощ не бях спал. Толкова много се вълнуваш,че накрая ще направя нещо значимо. Рано сутринта,когато слязох в трапезарията татко ме чакаше,заедно с майка ми,а багажи ми беше точно до тях.
-Знаехме,че няма да имаш особено желание да си опаковаш багажа сам,затова ние го направихме!-каза засмяна мама.
Закусих катоза последно в къщи и след това отчно в 11.00 потеглихме от къщи. Татко караше нормално, но сви в една кална пресечка и се засили,скоростта беше огромна и когатовече успях да отворя очи,бяхме пред един огромен замък,а продължаваше да е 11.00. Много бях учуден,как татко е успял да го направи,но още преди да съм оспял да кажа нещо,татко се извърна към мен.
-Вече пристигнахме. Ако си забелязъ времето още е едно и също. Трябваше да сме тук в 11.00,но спряхме времето,защото закъсняваше малко. Е..сега поне може времето дапродължи да тече.-и когато изрече това щракна с пръсти.
Това явно го пусна,защото стрелките на часовника ми отново започнаха да се мърдат. След малко ние напуснахме колата и се отправихме към замъка. Той се намираше на върха на планина Еигълснест (Гнездото на ореа в превод от АЕ). Вървяхме чак до слетобед. Беше много уморително,но татко беше омагьосал багажа да върви слд нас,така че не беше чак толкова зле.
Около 6 часа вече бяхме горе. Татко се сбогува с мен,замахна с магическата си пръчка и изчезна. Когато се обърнах видях замъка. Той беше огромен и много красив. точно до портата се събираше една групичка,а жената,която беше на чело викаше:
-Всички първокурсници елате насам!Всички първокурсници елате насам!
Аз веднага отидох до нея.
-А вие сте?-попита мило тя.
-Том Фелтън!-отговорих рязко.
Тя ме погледна сучуден поглед,но не аза нищо,обърна се ипродължи да вика:
-Всички първокурсници елате насам!Всички първокурсници елате насам!
По едно време някой ме подбутна. Аз се обърнах и видях едно момче,което беше в края на групата и целия трепереше,а до него бяха 3 момчета. Все още не ги познавах,но намеренията им не бяха много чисти.
-Какво става тук?-попитах и се шмугнах между тях.
-А ти кой си?-попита веднага момчето,което беше в средата. Явно той им беше нещо като лидер. Беше с кафва коса,черни очи.
-Аз съм Том Фелтън.-казах с леден глас.
-Том!-попита невятващо той...-Аз съм Самуел Бенингън.-каза момчето.-А това са Лийд Стейтън и Финес Корбил.
-Какво правите с него?-ги попитах.
-Ние ли...нищо. Просто си правим майтапи.-отговори Лийд с присмешка.
-Оставете го и да вървим!-казах и зачаках да тръгнат след мен.
Те ме последваха,оставяйки момчето. Беше време,когато тази учителка ни поведе през портите на замъка...
In_the_Dark
In_the_Dark

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyПон Сеп 14, 2009 9:43 am

Тази история,която ще напиша я мислиех дълго време,преди да я започна и се надявам да ви хареса. Коментирайте,за да знам,какво е вашето мнение,моля Ви!
In_the_Dark
In_the_Dark

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyПон Сеп 14, 2009 9:45 am

Гангсерка улица

Глава 1
Запознанството

Рано сутринта с майка ми потеглихме от къщи към летището на Чикаго. Чакаше ни полет до Ню Йорк. Голям град,където щяхме да живеем с татко,който ни беше оставилза да работи там,а сега ние идвахме при него.
Беше влажно и валеше дъжд. Нещо,което не се отраи добре на косата и кожата ми. Аз бях брионетка с кафява и винаги адски заплетена коса,след като се излее дъжд. Очите ми макар и да беше странно бяха зелени като змия. Майка ми не преличаше на мен,макар и да беше с кафява коса. Нейната беше късичка,но очите и бяха кафеви.
На летището,както винаги беше пълно с народ. Не можеш да си представя,че едвеа малка част от Чикаго бяха там. Предадохме си багажа и взехме ръчния със себе си. Разходихме се из цялото летище,което сякаш нямаше край,но ни стигнаха 2 часа,за да разгледаме всичко най-важно.След това седнахме и зачакахме,докато ни повикат за полета ни. Аз бях адски развълнувана. Винаги бях,когато летях.
След около час вече бяхме седнали на седалките ни и чакахме с нетърпение да започне полета.
-Развулнувана ли си,Джийн?-попита мама загрижена.
-Мамо,и преди съм летяла.-казах,за да я успокоя.
Не чакахме особено дълго време и излетяхме. Преживяването е страхотно. Чувствах как се отделяш от земята и тръгваш нагоре във въздуна. Наистина страхотно преживяване.
Гледах през цялото време през прозореца и виждах,как града изчезва от поглед и че минаваме през облаците,а после излязохме на открито,където грееше ярко слънце и облаците бяха като равна бяла поляна.
Летяхме около 2-3 часа,но за мен времето премина неусетно. Кацането беше също така вълнуващо,както и излитането. Излязохме после от самолета,взехме си багаца,а на летището ни чакаше татко,което адски ме зарадва и бързо се втурнах към него.
-Татко!-казах и се хвърлих на врата му.
-Здравей,мъниче!-отвърна ми той.
За него винаги бях „мъниче”,независимо,че вече бях на 17.
-Здравей,скъпи!-поздрави го мама,а след това напуснахме летището.
Отвън беше колата на татко,която беше черен джип и брониран. Кам,както се казваше баща ми, искаше да се чувства в безопастност, независимо къде отива. Пътувахме кратко и скоро се намирахме в един квартал,които беше адски тих и тогава колата спря. Когато отворих вратата на колата видях една 3 етажна къща,която ми допадаше и фасадата беше забележителна. После,щом се обърнах да видя реакцията на мама,тя вече изнасяше куфарите от багажника и потегляше към къщи,затова аз тихо я последвах. За мен беше отредена една стая на втория етаж. Тя не беше адски широка,завесите бяха жълти,имаше зелено-бяло бюро и кафяв килим,а стените бяха бели. Щях да свикна със стаята,но това,което най-много ми хареса беше големия прозорец и балкона. Там имаше чудесна глетка към квартала и града. Вече това място не ми се виждаше като такъв ад,какъвто преди го мислех. Върнах се в стаята ми и започнах да си разопаковам багажа и да слагам нещата в гърдероба,които беше голям и просторен. Когато свърших си сложиш червена тениска и син анцук,нахлузих чехлите ислязох на долния етаж,къдерто се намираха кухнята,фола и килера,а на моя етаж беше моята стая,банята,която делях с нашите и тяхната спалня. На горния етаж беше тавана,които винаги беше прашен и се съхраняваха старите неща или както аз ги наричах-вехтории. Мама и татко бяха в хола и си говореша за целия ни прстой и живота ни тук.Реших да не ги прекъсвам и отидох в куфнята. В хладилника нямаше нищо,затова се наложи дасе въерна в килера,където ми бешеръчния багаж и да си извадя храната,която бях купила,когато излизахме от летището. След като хапнах,отново взех ръния си багаж и го качих в стаята си,за да разпеделя и него. Накрая бях толкова изтощена,че легнах и веднага заспах на леглото,което също беше бяло-зелено. Чаршафите и възгавниците бяха бели и с леки сини нюанси. Татко ги беше подбрал специално за мен. А мама,която се казваше Миша,беше избрала завесите и гардероба,когато беше за кратко в Ню Йорк.
Тази вечер сънувах Чикаго и приятелите си. Липсваха ми,а и раздялата не беше лесна,макари те да бяха малко.Аз не се набивах на очи и много малко хора ме забеляваха,почти никой,но все пак имах приятели,които държаха на мен. На сутринта се събудих от крясъка,който се чу в кухнята. Изплаших с и бързо слязох,още по пижама. Татко се беше упарил на тигана с яйцата,които очевидно готвеше. След като се успокоих,че всичко е наред се върнах в леглото,но не можах да заспя,затоа по-късно отново слязох долу,след като се бях измила в банята и след като бях разресала косата ми. Почувствах облекчение,когато разбрах,че татко е нямал повече приключения с ърженето на яйцата. Като изключим този факт,те се бяха получило много добре. На закуска научих,че той вече ме беше записал на училище. Какъв кошмар беше това за мен,но щях да го преживея. Скед закуска си приготвих раницата и възнамерявах да ходя пеша,но тогава Кам ме повиа. Честно да ви кажа,не искаше да го наричам така,но понякога ползвах това име.
-Ела да ти покажа твоя подарък.-каза с топла усмивка той.
Последвах го към гаража,колкото да ми беше любопитно. Там ме чакаше черен и лъскав мотор.
-Това е за теб!-каза доволен той.
-Това е страхотно. Брагодаря, Ка...Татко!-отвърнах и го прегърнах.
С тази моя придобивка аз щях да ходя на училище,макар и да бях новата,но се чувствах по-добре,когато знаех за мотора. Преди бях карала мотор и татко ми даде ключовете,затова запалих мотора и потеглих от гаража като Кам ми отвори вратата,която беше бяла и метална.
По пътя към училище на нашета улица изведнъж изскочи момче и аз набих рязко спирачки,но той отскочи на време,така че никой от нас не се нарани.
-Добре ли си?-попитах загрижена и разтревожена.
-Да,добре съм. Но внимавай повече!-каза ми засмян той.
-А..междо другото аз съм Джийн Бърн. Вчера се преместих тук,но баща ми живее тук от по-дълго.казах,слизайки от мотора и му подадох ръка.
-Аз съм Томас Странтфорт. И да,познавам баща ти и вчера разбрах,че сте тук. Попринцип той не излиза вечерта,освен ако не е спешно. В това съм се уверил.-отвърна ми той.
-Аз....трябва да тръгвам за училище.-казах леко смутена,макар да не заех посоката,но бях разучила маршрута.
-А къде учиш? Аз съм в Гимназия Ню Йорк Орлианс или сакратено НЙО.-отвъра ми той.
-И аз уча там!-казах и настроението ми се подвиигна.
След това той ме придружи към училище и разбрах,е сме в един клас,което много повече подвигна настроението ми. Слеобед се прибах адски доволна.
-Как прекара?-попита мама,когато ме посрещна.
-Добре!-казах и се втурнах към компютъра,които беше в дъното на хола.
Седнахи започнах да се ровичкам,за да намеря програмата си за учлище и още куп неща. Вечерта си написах задачите,вечерях и седнах на балкона. С очудване забелязах,че се виждаме прекрастно на балкона с Том,макар и не можехме да си общуваме с думи,затова ползвахме знаци,които си ги бяхме измислили в час по Физика, на който и на двамата ни беше адски скучно. Знаех,че това ще е едно прекстастно приятелство.
hpfen4e
Ученик 1-ви курс, Грифиндор
Ученик 1-ви курс, Грифиндор
hpfen4e

Брой мнения : 26
Местожителство : Aксаково

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyНед Окт 11, 2009 9:52 am

LOL Историйката мн ме кефи! Продължавай, чакам продължение! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Мелиса Стоун
Учител по ЗСЧИ и История на Магията. Ръководител на Рейвънклоу.
Мелиса Стоун

Брой мнения : 162
Местожителство : София

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyНед Окт 11, 2009 1:31 pm

Много, много добре! Продължавай в същия дух Творчество на Том Icon_wink
In_the_Dark
In_the_Dark

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том EmptyПон Окт 12, 2009 4:27 pm

Глава Втора
Разкритието

На следващия ден реших да запозная мама и татко с Том,зато той дойде в къщи,макар и леко притеснен. Те го посрещнаха дружелюбно,макар,че бяха по-развълнувани и от него. Когато почука на вратата му отворих.
-Здрасти,Том. Влизай!-му казах щастлива.
Заведох го в хола,където на дивана седяха родителите ми,а щом го видяха се изправиха адски бързо,буквално за секунда.
-Том,това са майка ми и баща ми!-казах с леко нервен глас.
-Приятно ми е!Аз съм Кам,а това е жена ми Мия.-каза любезно той.
Лично аз, не очаквах да се обърне така мило,дори и по погледа на мама се разбираше,че и тя не го бе очаквала,но после разбрахме,че сме прекалили с изводите,защото татко си върна начина на задаване на въпроси,каквито и да бя2ха те.
-А ти гадже ли си и?-попита веднага той.
-Тате,не ми е гадже,а приятел. Първият човек, скогото се запознах тук.-казах като го гледах леко злобно.
Кам повече не каза нищо,но после с Том се заговориха за коли и неща,които касаят момчетата,а ние с мама отидохме да приготвим напитките в кухнята.
-Мисля,че мина добре.-каза с леко смутен глас тя.
-Наистина мина добре. Особено това,че татко не сгреши някъде.-казах с доволен глас.
Бяхме решили да направим шеикове и не след дълго те бяха готови,затова се върнахме в хола,къето,както ги бяхме оставили,така и ги намверихме. Продължаваха да си говорят за коли. Сякаш бяха станали първи приятели. На лицето ми и на това на мама се изписа доволна усмивка. Харесваше ни,че така добре се разбират,което попринцип не беше в стила на татко,които не се отнасяше особено добре с тинейджри,освен, естествено,с мен. Не знам,колко прекараха в разговори,но определено,на нас с мама ни омръзна,затова излязохме навън на чист въздух. Разхождахме се и си бъбрехме,докато от къщата на Том не се чу изстрел. Веднага погледнахме и тогава видяхме момче,което тичаше. Изглеждаше поне с две години по-голям от мен. Той изтича до прага,а там припадна. След миг до нас бяха полицаите,които го изправиха. Той дишаше тежко,но те го отведоха,без да ни кажат нищо. После от вкъщи се появи Том,които беше видял всичко през прозореца. Беше съкрушен,затова само седна на тревата пред дома му.
-Какво ще правят с него?-попита той.
-Ще го оcъдят!-каза твърдо той.
След това ме помоли да го последвам. Под леглото на онова момче,което му се оказа брат имаше оръжие и дрога.
-Забъркал се е в неприятости.-каза той.
Sponsored content

Творчество на Том Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Творчество на Том   Творчество на Том Empty

Творчество на Том
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Hoguorts :: Свободна тема :: Творчество-
Идете на: